“Kvinden i toget” af Paula Hawkins

1-

2-

“Kvinden i toget” af Paula Hawkins. (Originaltitel: The Girl on the Train) Denne danske udgave af bogen er udgivet af forlaget Gyldendal i 2015.

Bagsidetekst:

Du kender hende ikke, men hun kender dig.

Hver morgen tager Rachel toget ind til London sammen med alle de andre pendlere. Hver dag holder toget stille foran et bestemt hus, og Rachel betragter det smukke unge par, som bor her. Hun fantaserer om, hvad de hedder, og forestiller sig, at deres liv er helt perfekt.

Men en dag ser hun noget dybt chokerende fra togvinduet – og kort tid efter forsvinder kvinden fra huset. Rachel kontakter politiet og begynder at blande sig i efterforskningen. Men Rachel er ikke noget pålideligt vidne. Faktisk kan hun ikke engang stole på sig selv.

Kvinden i toget er verdens hurtigst sælgende debut. Den gik direkte ind som nummer 1 på bestsellerlisterne i USA og England og er under udgivelse i 44 lande.

Min mening:

Det er en nervepirrende psykologisk thriller, som virkelig overraskede mig. Den blev læst på ganske få dage fordi den bare var så spændende.

Jeg nåede mens jeg læste bogen, at tænke mange tanker omkring om det var mord, eller ej – og hvis det var, hvem var så morderen. Jeg ændrede mit syn flere gange. Jeg havde ikke slet regnet slutningen ud. Det var et sandt mysterium.

Jeg forstår godt hvorfor at denne bog er elsket af mange. Jeg er hermed selv en af dem.

Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.

“Jeg vender mig og begynder at løbe. Jeg ved, der ikke er noget derude, der er intet at være bange for, men det forhindrer ikke frygten i at stige op fra min mave til mit bryst og op i halsen. Jeg løber så hurtigt, jeg kan.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.