Read-along: “Mig før dig” af Jojo Moyes

1-

Den længe ventede fortsættelse til Mig før dig af Jojo Moyes er lige på trapperne. Den nye bog Efter dig udkommer her d. 8 oktober. Derfor er en masse andre søde bogbloggere og jeg begyndt at (gen)læse den første bog, nemlig Mig før dig.

Jeg har læst bogen én gang før. Den var simpelthen så god. Det er virkelig en bog, hvor man bør have popcorn og lommetørklæder ved siden af sig.

Har du lyst til at læse/genlæse Mig før dig her sammen med os? Man kan sagtens læse i sit helt eget tempo, bare helst være færdig til d. 8 oktober, så vi er klar til den næste bog 😉 Husk at du meget gerne må opdatere med dine læsemoments undervejs under hashtagget #Migførdig 

Når du er færdig med Mig før dig, så kan du få lov at læse kapitel 1 af den nyeste bog Efter dig lige her. ❤

Glæder mig til at læse sammen med jer.

9 thoughts on “Read-along: “Mig før dig” af Jojo Moyes

   1. Er det på instagram? Ellers så opdaterer jeg et par gange under læsningen i mit profil på Goodreads 🙂

   2. Jeg opdaterer på Instagram, men der er sikkert også nogle som bruger Twitter 🙂
    Hvad hedder du på Goodreads? 😉

   3. Jeg har tilføjet dig på Instagram & på Twitter… Den kunne ikke finde dig på Goodreads, så dér kunne jeg ikke 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.