Konkurrence: Vind bogen “Red Rising – Rød opstand” (1) af Pierce Brown

1-

Du kan nu vinde “RED RISING – Rød opstand” af Pierce Brown. Denne bog er første bind i en trilogi. Bogen udkommer imorgen d. 29 september i butikkerne.

Lidt info: Bogen har fået meget ros med på vejen: “Den næste Hunger Games,” skrev Publishers Weekly om bogen, der er Pierce Browns debut som forfatter. Bogen strøg også direkte ind på The New York Times’ bestseller-liste, og Universal har da også for længst sikret sig filmrettighederne til sci fi-bogen, som indbragte Brown titlen som Bedste Debutant på læsersitet Goodreads.com.

Bogen i denne konkurrence er sponsoreret af forlaget Gyldendal.

Bagsidetekst:

“Jeg lever for drømmen om, at mine børn fødes i frihed,” siger hun. “At de kan være dem, de vil være. At de kan eje den jord, deres far gav dem.”“Jeg lever for dig,” siger jeg sørgmodigt.Hun kysser mig på kinden. “Du må leve for mere.”

Jorden er død, og Jordens befolkning forsøger nu at gøre Mars beboelig. Darrow er minearbejder og Rød – den laveste kaste i et samfund, hvor befolkningen er delt op i farver. Ligesom de andre minearbejdere har Darrow aldrig set himlen. De arbejder hver eneste dag dybt nede i Mars´ undergrund for at skaffe det grundstof, som skal gøre overfladen beboelig for mennesker.

Men en dag går det op for Darrow, at det hele er en løgn. Mars har været beboelig – og beboet – i generationer af den kaste, der kalder sig de Gyldne. På Mars´ overflade har de Gyldne i århundreder nydt livet, mens de har holdt de Røde som slaver i undergrunden. Det får Darrow til at slutte sig til en gruppe af oprørere.

Tiden er inde til RØD OPSTAND.

——————————————————————————————–

For at deltage skal du følge min blog her og her, samt skrive en valgfri kommentar i dette indlæg, så jeg kan se, at du deltager.

Konkurrencen slutter fredag d. 9 oktober, hvor jeg selvfølgelig vil finde en vinder.

Held & lykke ❤

PS. Elsker du også konkurrencer? Så burde du tjekke Konkurrencer Nonstop ud lige her.

18 thoughts on “Konkurrence: Vind bogen “Red Rising – Rød opstand” (1) af Pierce Brown

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.