Event: Peter Solberg Dirksens reception “Et glimt af gensynsglæde”

Her i torsdags d. 17 september var Marie (Læsehesten) og jeg med til Peter Solberg Dirksens reception i dansehallerne ved Carlsberg i København. Det var et event som vi tilfældigt så inde på Plusbog’s hjemmeside. Så dér kan det godt lige svare sig at kigge hen engang i mellem 🙂

Selve receptionen var til ære for Peter’s nye roman “Et glimt af gensynsglæde”. Det var sådan set også lidt en 80’er fest, så der var gæster som kom i 80’er stil. Heldigvis var vi dog ikke de eneste som ikke kom i den dresscode, ellers ville det nok have været lidt pinligt, haha.

Marie og jeg fik en lille hyggelig bog-goodiebag til receptionen. Den kommer også på bloggen her inden længe. Til receptionen blev der holdt smukke taler, taget billeder, sunget sange, danset og 80’er musikken blev spillet live af bandet Still Standing.

“En længsel efter noget” (hans tidligere roman) og “Et glimt af gensynsglæde” er to sammenhængene romaner om det svære voksenliv og den tabte ungdom. Om at have alt og alligevel mangle noget – og om barndommens trygge rammer og ungdommens kæresteri og kærestesorger i 80’erne.

Mary Uhrenholt var også med til receptionen. Hun er super sød. Jeg er bare lidt trist over at jeg ikke lige vidste det på forhånd, så havde jeg da helt klart taget hendes bog “Dåsemakrellen” med, så jeg kunne få den signeret. Det må jeg have til gode til en anden god gang.

Er du nysgerrig i at læse mere om Peter’s bøger, så kan de købes HER & HER. De koster hhv. 29 og 69kr, så det er slet ikke galt.

Jeg siger tak for en dejlig og hyggelig aften ❤

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

11-

12-

13-

14-

15-

16-

17-

2 thoughts on “Event: Peter Solberg Dirksens reception “Et glimt af gensynsglæde”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.