Medina moment

Godaften ❤

Jeg synes der er et kedeligt program-udvalg her i fjernsynet til aften, så nu har jeg sat mig med min bærbarcomputer i sofaen, med varm kakao, og har mig et Medina moment. Hun har godt nok lavet en masse gode sange. En skønne dag må jeg altså høre hende live. Det har jeg stadig ikke fået gjort endnu, hehe.

Jeg er såååå glad idag. Jeg har modtaget min skønne (og lidt dyre) ring. Så jeg kigger ekstra meget på den lige nu, og er glad for at jeg købte den.

Imorgen har jeg en hygge-aftale med en veninde, hvor vi skal hygge i København og i biografen. Og i weekenden skal jeg til Aalborg i forbindelse med bogbloggertræf om lørdagen. Det skal nok blive hyggeligt ❤

Tilbage til mit Medina moment. Hav en dejlig aften allesammen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.