Sund mad

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

Mmm.. Jeg elsker at se fine frugt & grønt billeder. Og så smager det da også godt. Altså frugt & grønt, ikke billederne haha. Jeg er begyndt at spise meget mere salat til aftensmad, end jeg overhoved har haft gjort før.

Jeg har faktisk overvejet i en periode at veje min mad via Iform’s kostdagbog, eller anden service, hvor man kan indtaste sin mad/træning osv. Jeg har lidt brug for i en periode at se hvor meget der egentlig er i min mad.

Sunde, lækre og farverige salater er nu altid godt. Jeg tror jeg vil kigge internettet lidt rundt og skrive lidt opskrifter ned på sunde salater, da jeg mangler lidt inspiration med hvad der smager godt sammen osv. Det må gerne sige boom* smagsmæssigt, og så gerne lidt nødder og kerner i, det elsker jeg bare.

Jeg har et link her, som du kan tjekke ud, hvis du også mangler lidt inspiration til sunde og smagsfulde salater: http://www.in.dk/tags/salater

– Vejer du din mad? Hvis ja, er det noget som du kan anbefale? 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.