5:2 kuren

11-

Jeg går og overvejer om jeg skal gå på 5:2 kuren. Det er en kur, hvor man spiser normalt de 5 dage om ugen, men så faster let de sidste 2 dage. Og selvfølgelig kan man selv bestemme dagene, så det passer ind i ens kalender.

Jeg kender flere, som har gjort det til en livsstil, og hvor det har hjulpet. Altså det skulle ikke være stort vægttab, men der skulle stadig ryge lidt hver uge.

Jeg har købt en bog med 5:2 opskrifter, og så er der selvfølgelig også et hav af dem her på internettet. – Er der nogle af jer, som har erfaringer med 5:2 kuren?

One thought on “5:2 kuren

  1. Jeg har hørt meget godt om den, men aldrig selv prøvet.. Jeg er ikke så god til slankekure, for mig handler det om at blive bedre til at bruge min sunde fornuft og ændre på hele min livsstil.. det tager bare desværre lang tid.. men på den lange bane bilder jeg mig ind at det er bedst.. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.