Goodiebag: Rikki Tikki pressefremvisning

Som jeg fortalte i dette indlæg, så var jeg d. 3 september til Rikki Tikki pressefremvisning. Det var hyggeligt, og så var stemningen bare så skøn. Jeg elsker juletid, så jeg nød det rigtig meget.

Til eventet fik vi alle en goodiebag, og i det her indlæg vil jeg vise indholdet af goodiebagen. Det hele kan købes her. Og så med fri fragt på webshoppen, så er det altså lidt farligt. Jeg har lige shoppet lidt derfra her forleden, som jeg glæder mig til at få hjem ❤

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.