Indflytningshygge

lovesong-vase-indigo-mini

Igår havde jeg inviteret to veninder til lidt frokost hjemme hos mig. De havde ikke set min lejlighed endnu, så nu var det vidst på tide.

Jeg fik i indflytningsgave denne fine Love Song vase i lille. Farvemæssigt synes jeg at den er en smule mørkere end på billedet her, men den er super fin og passer faktisk helt perfekt i min lejlighed.

Jeg har stadig nogle andre veninder (samt penneveninder!), som også skal inviteres til lidt hygge her. Måske jeg bare skulle invitere på lidt tøsehygge med tøsefilm, varm kakao og lækre muffins. Hvem er friske?

Billederne nedenunder er muffins, som jeg har lavet tidligere. Mmm…. Elsker dem!

2211

IMG_0396

4 thoughts on “Indflytningshygge

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.