Anette’s fødselsdag: Sushi, gaver & “Inderst inde” i Fields nye biograf

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

11-

12-

13-

14-

I søndags fejrede min veninde Anette og jeg hendes fødselsdag. Vi startede med at spise sushi ved Southern sushi – lige ved Forum st. Det var faktisk et super hyggeligt sted, selvom de dog ikke havde den Bubble tea, som vi faktisk først ville have haft, hehe. Så det blev til en jordbærsmoothie i stedet, og den var nu også rigtig god.

Derefter tog vi til Fields. Vi havde aftalt at vi gerne ville prøve den nye biograf. Det var meget fint derinde. Dog skulle vi ind i kiosken for at købe billetterne til biografen, det synes jeg nu var lidt mærkeligt. Jeg synes dog at det er et smart system med at sal-nummeret som man skal ind i, den lyser grøn, når man må gå til salen. Smart smart.

Vi så forresten den nye Disney film “Inderst inde”. Den var rigtig sød, lidt filosofisk og selvfølgelig sjov. Den får hvertfald en anbefaling herfra.

Alt i alt en skøn dag ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.