Mmm… pandekager <3

1-

Det er virkelig længe siden, at jeg sidst har lavet pandekager, så det har jeg helt lyst til at lave i aften. Pandekager med vaniljeis til… Mums det er såå lækkert!

Jeg har overvejet at kigge opskrifter igennem på nogle mere sunde pandekager, for det kunne være dejligt at spise små sunde pandekager om morgenen med mine blåbær og mit æg. Man siger jo at morgenmaden er det vigtigste måltid, derfor må det godt både være sundt og smage godt.

– Hvornår har du sidst spist pandekager? 😉

2 thoughts on “Mmm… pandekager <3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.