Efterårsmode

1-

2-

3-

4-

(Links: Nr. 1 HER / Nr. 2 HER / Nr. 3 HER / Nr. 4 HER / Nr. 5 HER / Nr. 6 HER / Nr. 7 HER / Nr. 8 HER / Nr. 9 HER / Nr. 10 HER / Nr. 11 HER / Nr. 12 HER)

Kalenderen siger efterår, og det lidt kolde efterårsvejr er lige på trapperne. Det er blevet tid til varmere strømpebukser inde under kjolen, og tykkere trøjer. Jeg har selv i mit garderobeskab fundet de lange bukser frem, varmere halstørklæder og tykke trøjer.

Jeg har på billederne ovenover fundet mine efterårsfavoritter frem. Jeg er vild med det hele, og det måtte nu godt ligge alt sammen i mit garderobeskab, hehe. Jeg har faktisk sagt til mig selv, at lidt på denne collage skal købes hjem. Det glæder jeg mig rigtig meget til at modtage.

– Er der noget på disse billeder, som du også gerne ville eje? 😉

Indlægget er sponsoreret af Spartoo.dk

Reklamer

2 thoughts on “Efterårsmode

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.