Selfies

1-

2-

3-

4-

Haha… Jeg går lidt og leger med lyset herhjemme i lejligheden, hvor jeg kan tage flotte billeder, men det er ærlig talt lidt af en kamp. Jeg kan bedst lide lyset på det første billede, men jeg kan stadig ikke finde ud af om det egentlig er for lyst.

Jeg kigger lidt på et nyt kamera, som jeg vil passe bedre på. Jeg har ødelagt det jeg har nu (kompaktkamera fra Sony), og det er begyndt at irritere mig en del, at den ikke virker som den skal efter mit uheld med det. Har du et godt kamera, som du kan tippe mig, så lytter jeg gerne 🙂 ❤

4 thoughts on “Selfies

    1. Hvad går du efter? Kompaktkamera eller spejlreflekskamera? 🙂
      Går du MEGET op i kvaliteten, eller bare sådan nogenlunde? 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.