Bogforum 2015

1-

Jeg glæder mig allerede til Bogforum 2015. Jeg regner med at tage derind flere af dagene. Jeg var derinde sidste år, og det var så hyggeligt.

Husk at du kan følge med på deres hjemmeside lige her. D. 1 oktober bliver programmet offentliggjort – hvilke aktiviteter som kommer til at ske, hvilke forfattere kommer, hvem holder foredrag osv. Jeg venter spændt ❤ Til info så kan man allerede nu købe sine billetter igennem hjemmesiden, så undgår man at stå i kø i døren på dagen.

– Skal du også med til Bogforum i år?

2 thoughts on “Bogforum 2015

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.