“Store små løgne” af Liane Moriarty

2-

4-

5-

3-

“Store små løgne” af Liane Moriarty. (Originaltitel: Big little lies – 2014) Denne danske udgave af bogen er udgivet af forlaget Politikens Forlag i 2015.

Bagsidetekst:

 Det ender med mord.

Dystre hemmeligheder, spæde venskaber og håbløse helikopterforældre sætter forstadsidyllen på prøve, når en broget forældreskare skal have en form for sammenhold til at fungere baseret alene på det faktum, at deres børn går i samme klasse.

Vi møder Jane, Madeline og Celeste. Jane, der er så ung, at de andre forældre tror, hun er barnepige. Celeste, der er uudgrundelig smuk uden at anstrenge sig det mindste og Madeline, der mest er træt af sin eksmand og særligt hans nye yoga-kone. Efterhånden bliver det tydeligt, at kvinderne bærer på hemmeligheder, de kun modvilligt deler med hinanden.

Men selv de tætteste hemmeligheder har det med at springe læk, og mens løgnene falder fra hinanden, falder brikkerne på plads.

Store små løgne er en medrivende og uhyggeligt spændende fortælling om tre helt almindelige kvinder, som gemmer på den slags hemmeligheder, kvinder verden over forsøger at skjule. Romanen er skrevet af Liane Moriarty, som tidligere har udgivet bestselleren Min mands hemmelighed.

Min mening:

Det er en rigtig spændende og medrivende roman. Den er både alvorlig, rørende men har også lidt humor. Den handler om de tre kvinders liv og hverdag, og så handler den også om mord, rygter, mobning, vold i hjemmet og hemmeligheder.

Var det et mord eller var det et uheld?

Jeg holdte rigtig meget af personerne i denne roman. Faktisk kunne jeg bedre lide denne roman end hendes tidligere Min mands hemmelighed.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

1. “Fred havde lydigt lagt sine bøger i det rette skab, inden han drønede hen for at kværke Jackson. Madeline havde ladet, som om hun ikke så det. Jackson havde sikkert fortjent det.”

2. “Da jeg først så legepladsen på skolen, syntes jeg, den var fantastisk. Alle de små hemmelige gemmesteder. Men nu kan jeg se ulempen ved det. Der foregik så mange ting på den skole, som man ikke kunne se. Og lærerne havde ingen anelse om det.”

2 thoughts on ““Store små løgne” af Liane Moriarty

  1. Det lyder også som en god bog, det er dejligt du får læst så meget og anmeldt så godt 🙂
    Håber du er faldet godt til i din nye lejlighed 🙂
    Knus og en god dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.