“Kunsten at forelske sig” af Cecelia Ahern

1-

2-

4-

“Kunsten at forelske sig” af Cecelia Ahern. (Originaltitel: How to fall in love – 2013) Denne danske udgave af bogen er udgivet af forlaget People’s Press i 2015.

Bagsidetekst:

Det er nat, første gang Christine og Adam møder hinanden. På vej hjem gennem Dublins gader ser Christine Adam, der skal til at kaste sig i floden fra Ha’penny Bridge. Det lykkes hende at overtale ham til at komme ned, og de indgår en aftale. Hun skal vise ham, at livet er værd at leve, men hvis det ikke lykkes hende inden hans 35-års fødselsdag to uger senere, vil han gøre alvor af sin plan og tage sit eget liv.

Med stor entusiasme slæber Christine Adam ud på eventyr i håb om, at han skal få øjnene op for de gode ting i sit liv. Men Christianes eget liv er mildest talt heller ikke perfekt. Hun har netop forladt sin mand og har problemer både hjemme og på arbejdet. Og efterhånden som den fatale deadline nærmer sig, bliver det klart, at Adam ikke er den eneste, der har brug for en hjælpende hånd.

Min mening:

Det er en hyggelig kærlighedsbog. Den er dog ret forudsigelig, men stadig en sød og spændende historie. Den rørte mig bestemt, og fik mig til at smile konstant de sidste sider.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

1. “Han så på mig med sine store, isblå øjne, og jeg smeltede. Jeg ville med glæde være blevet sammen med ham i dette lille kærlighedsrum for evigt. Tanken ophidsede mig, fik mig til at gløde; det var rart at være forelsket igen.”

2. “Du er en fikser, Christine, men hvis du virkelig ønsker at hjælpe nogen – at være deres ven – er du indimellem nødt til bare at lytte og lade dem gøre arbejdet selv. Vær der for ham. Det er det hele.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.