“After: Mødet” (1) af Anna Todd

1-

2-

3-

4-

“After: Mødet” (1) af Anna Todd. (Originaltitel: After 1 – 2014) Denne danske udgave af bogen er udgivet af forlaget People’s Press i 2015.

Bagsidetekst:

Tessa er en pæn pige. Hun har en dejlig, loyal kæreste derhjemme og er dygtig og ambitiøs i skolen. Men så møder hun Hardin. En mørkhåret dreng med britisk accent og tatoveringer. Hardin er helt anderledes end de fyre, Tessa er vant til at hænge ud med. Han er flabet og upålidelig. En type Tessa normalt hader, lige indtil de to ender alene på Hardins værelse. Der er noget ved Hardin og hans mystiske fortid, som Tessa tiltrækkes af. Hun er sikker på, at han slet ikke er så hård i flinten, som han giver sig ud for at være.

Men Tessa har allerede den perfekte kæreste derhjemme, så hvorfor er hun over- hovedet interesseret i Hardin? Han har kun fordomme tilovers for pæne piger som hende.

Måske fordi det føles som forelskelse.

Anna Todds fan fiction-serie After om Tessa og Hardin er læst mere end én milliard gange på internetsiden Wattpad.

Min mening:

For at være helt ærlig var denne bog ikke lige noget for mig. Den var spændende skrevet, og jeg ville hele tiden læse flere og flere kapitler, så på det punkt er den skrevet godt. Udover det kan jeg rigtig godt lide romantiske bøger, gerne med lidt drama er helt fint, dog har denne bog alt for meget drama til, at det lige er noget for mig.

Tessa & Hardin har et vildt elske/hade forhold. Den ene dag elsker de hinanden, den næste dag hader de hinanden som bar’ pest. Jeg er sur det meste af bogen igennem, faktisk både på Tessa & Hardin. Hardin er et stort fjols igennem hele bogen, og Tessa har så lidt rygrad, at det faktisk er lidt pinligt. Hardin behandler hende gang på gang som lort, og bestemmer alt over hende, som han har lyst til hun skal være og gøre, og hun tilgiver seriøst alt. Hver gang. Det er lidt for meget drama til, at det er noget jeg godt kan lide. Pga. deres elske/hade forhold, så synes jeg at hele bogen er ret så meget forudsigelig.

Selvom bogen ikke er lige mig, så har denne ungdomsbog mange fans verden over, så elsker du ungdomsbøger med lidt kærlighedsdrama, så burde du hvertfald give bogen en chance.

Jeg giver bogen 2 ud af 5 stjerner.

“Fra vores allerførste møde ændrede Hardin mit liv på en måde, ingen collegeuddannelse kunne have forberedt mig på. Mit liv forvandlede sig med ét til en romantisk teenagefilm med et himmelråbende tåbeligt plot. Ville jeg have gjort noget anderledes, hvis jeg havde vidst, hvad der ventede mig?”

3 thoughts on ““After: Mødet” (1) af Anna Todd

  1. Jeg har lige bestilt den hjem på biblioteket i går, så håber meget snart den kommer. glæder mig til at læse den. 😀

  2. Hejsa. Har du stadig bogen? Og er du interesseret i at sælge den hvis du har den? Jeg har de andre bøger med samme design, men kan ikke finde den første og der er noget flot ved at have ens bøger 😀😀🙈

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.