Delfin ankelkæde

1-

2--

3-

Jubii… Jeg har gået og ledt efter en sød ankelkæde, og nu har jeg fundet den. Jeg fandt denne delfin ankelkæde hos smykkefirmaet Chanti. De har faktisk mange fine ankelkæder, så det var ikke helt nemt at vælge 😉 Udover det, så er de også ret billige faktisk. Mellem 100-200kr. Det synes jeg er en fin pris, og så er de jo selvfølgelig nikkelfri.

Jeg elsker at gå rundt med en ankelkæde, mens jeg er på ferie. Det føles faktisk helt forkert, hvis jeg ikke gør. Afhængig måske, men jeg elsker det. Jeg rejser to uger på ferie her i august måned, så der skal jeg selvfølgelig have min nye ankelkæde med. Så hold øje – når solen kommer frem & når jeg selvfølgelig rejser på ferie, så vil der komme masser af billeder med min nye delfin ankelkæde.

Mangler du nye smykker generelt? Jeg synes personligt at Chanti har en masse smykker til fornuftige priser og en billig fragt. Det er en hjemmeside som jeg selv bruger flere gange om året, så jeg kan bestemt anbefale den.

(Ankelkæden er modtaget som gave)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.