Sommerkonkurrence: VIND ISIS produkter

11-

I denne uge kommer vi til at mærke sommervarmen. Det har jeg virkelig glædet mig til. Så dette skal selvfølgelig fejres med en lille konkurrence her på bloggen.

Du kan lige nu vinde alt det, som du ser på billedet ovenover. Undtagen selve kurven 😉

Præmien er: Ketchup, Mørk Belgisk Chokolade, Choco Orange Cookies, Classic Crunch, Mousse med chokoladesmag, Free Soft Bar, Free Kokosbar, Chips Sour Cream & Onion, Chips Paprika, bogen “Det Søde Liv uden tilsat sukker” og til sidst bogen “Spis mere sundt”.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at svare på mit følgende spørgsmål.

Hvad skal du lave i løbet af sommeren?

Jeg vil finde en vinder onsdag d. 8 juli.

Held & lykke.

(Tak til ISIS for at sponsorere denne konkurrence)

0 thoughts on “Sommerkonkurrence: VIND ISIS produkter

 1. Tager fredag D. 3/7 – til Italien med min veninde og hendes fantastisk familie. Hvor vi skal vandre, shoppe, bade og nyde godt og alt, hvad Italien kan vise os..

  Uge 29-30-31 : Er det så Sjællands tur, hvor jeg skal besøge en masse gamle venner og veninder, som jeg ikke har set i nogle år.
  • Og ellers står den bare på sommer nydelse af bedste kvalitet, med familie og venner. Inden skolen og 2.HF starter. 🙂
  – Rigtig god sommer til alle. ☀️☀️

 2. Jeg skal til London med en veninde i næste weekend og så en uge til Rhodos med min søde kæreste 🙂
  Lækker konkurrence!! Og rigtig god sommer 🙂

 3. Her i sommeren skal jeg være hjemme i DK, for første gang i mange år 🙂
  Det bliver rart at kunne tilbringe en hel sommer i selskab med venner, veninder og familie – og bare nyde ikke at have travlt.
  Kan jo kun håbe på at vejret holder, så jeg og veninderne kan tilbringe de fleste aftener i min have med sludder, og en masse vin ;P
  Og så er Grøn koncert og en Bonbonlands tur et must! – Det bliver jeg aldrig for gammel til 😛

  Rigtig god sommer.
  Lea.

 4. Sikke en lækker konkurrence.
  Ville elske at vinde alle disse produkter fra ISIS. Har prøvet nogle af deres produkter, men der er flere af dem, som jeg endnu ikke har prøvet.

  I sommerferien skal jeg, Casper og Fox en tur til Lolland, hvor vi skal være der i en forlænget weekend, hvor vi bl.a. skal ud og se Knuthenborg Safaripark.

  http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

 5. Jeg skal desværre ikke til udlandet i år, men skal derimod nye det danske sommervejr. Jeg skal arbejde en del de første uger af min sommerferie, hvor jeg bagefter tager i sommerhus med nogle veninder, hvor denne kurv fyldt med goder ville passe godt ind 😉

 6. Jeg skal hele – mest psykisk.
  Er fængselsbetjent og fik en stol i hovedet i forbindelse med et fangeslagsmål.
  Sååååeh…

 7. Jeg skal vare nyde den danske sommer sammen med min familie og kæreste med en tur i sommerhus og ellers har vi valgt ikke at ligge planer men at se hvad sommeren bringer og gøre lige hvad vi har lyst til

 8. Sikke en lækker ting du vil forkæle os med 😉
  Vores sommer står på masser af køreture på motorcyklen i det blå. Både i skønne Danmark og Norge . Så nu håber vi det gode vejr er med os.
  Go sommer 😉

 9. Åh, jeg skal arbejde hele sommeren, har lige en uges ferie i uge 35 og det hvad det kan blive til.

 10. Uh hvor fedt, vil rigtig gerne prøve deres produkter! Jeg skal arbejde hele juli, men i starten af august holder jeg et par ugers ferie og smutter bl.a. en tur til Jylland 🙂

 11. Jeg skal arbejde en masse og ellers bare spise en masse is og nyde det (forhåbentligt) gode vejr her hjemme i Danmark 🙂

 12. Ned over grænsen og købe ind, deltage i tutorarrangementer for mit studie og ellers barehygge med familien som jeg bor over 200 km væk fra, så det er tiltrængt! Har også været til Tinderbox festival, så der når at ske lidt 🙂

 13. har lige været i sommerhus i en uge med min dejlige datter og mand og resten af ferien står på en blanding af arbejde og hygge med familien

 14. Være hjemme da økonomien er stram pga min førtidspension så vi kommer ikke nogen steder hvilket er synd for mine piger men sådan er det på førtidspension. Så det ville muntre os lidt op hvis vi havde lidt lækjert istedt for vi kunne dele

 15. Hverken manden eller jeg har ret meget ferie i år, så vi holder kun 2 uger. Den ene uge er han væk noget af den for at tage til AC/DC koncert med hans bedste ven, mens jeg hygger med banditten. Jeg skal til første jordemoderbesøg, mens han er væk og banditten skal til sin 2 års undersøgelse. Ugen efter har vi også mandens dreng på 7 år, hvor banditten bliver 2 år i den uge, så det skal fejres. Jeg regner med at vi skal ud til nogle forlystelsessteder den uge 🙂

 16. Denne sommer skal bruges sammen med venner og familie. Skal være hjemme og besøge min søster i KBH og ellers arbejde en masse. Jeg lader op til at starte på elevplads efter juli 🙂

 17. Jeg skal på fredag til metal magic og stå i bod, for at hjælpe til med de forskellige bands der skal spille.. Skal sælge deres ting for dem, ud over det, skal jeg være sammen med min mor, sted far og lille bror, hjælpe min lille søster med hendes børn. Hun har lige fået nr 3.. Passe mine niecer, være sammen med mine venner, svare breve til mine penne venner fra Japan og andre steder i verden. Få styr på mit sukkersyge og bare nyde sommeren så længe jeg nu kan det.. Hele 3 uger, dejligt

 18. Jeg skal arbejde frivilligt det meste af ferien, samt arbejde på mit almindelige arbejde. Desuden skal jeg lige en smuttur til sardinien med en ven til august

 19. Ingenting er planlagt, men det bliver nok til små ture rundt i landet med hotelovernatning eller via Airbnb.. Grøn koncert, strandtur, ud og spise eller grille i de andres haver (man må jo trænge sig på, når jeg ingen have har selv) 🙂
  Ingen feriestress i år – Sommeren og ferien skal bare nydes 🙂

 20. Vi skal ud at rejse, og så skal vi på en masse ture sammen med børnene. Det kunne være rart, at have chips og barer med på tur, så der er lidt lækkert når sulten melder sig 🙂

 21. Fed giveaway! Jeg skal højst sandsynligt til både Norge og Sverige med min kæreste og svigerfar.

 22. Jeg skal 1 uge til Bornholm med søn og hans 2 børn, det bliver så hyggelig, ellers besøge min datter og hendes 4 børn, hun Boe på Lolland.

 23. Min sommer skal foregå hjemme med afslapning og hyggelæsning. Har været en lille uge i sommerhus i sidste uge hvor det var det mest fantastiske vejr! Det var så skønt 🙂

 24. Passe min lillesøster, ses med dig, Sarah, bade ellers ikke nogle kæmpe store planer som rejser.

 25. Åh hvor en lækker kurv 😀
  Jeg skal alle mulige hyggelige ting i sommeren. Jeg skal blandt andet fejer min fødselsdag i skoven, og så har vi vist en date eller to 😉

 26. Årh jeg skal for det meste være hjemme men hvis jeg skal noget skal jeg op til min moster ( begge 2) og hjem til min mormor og morfar og så skal jeg holde fødselsdag for min oldemor men det bliver en lidt trist dag da vi mistede min oldefar 9 december 2014 og ja min mormor hun fylder 60 år ( rund fødselsdag ) så det ville være en perfekt gave til hend og min morfar da min morfar har sukker syge og de er begge to stor forbruger af Stevia ( ønsker 10000 gange at jeg vinder)

 27. Igang med at tabe mig efter min første fødsel i april … 😉 men efter en graviditet på 9 måneder hvor man kun har haft lyst til søde sager,.. Puha, så det svært at komme ordentligt igang.. 🙂

 28. Sikke dog en skøn give away Mie.

  Min sommerferie skal bruges på at være frivillig for muskelsvindfonden.
  Det er mit andet år hvor jeg giver en uge af min ferie på at hjælpe dem.
  Jeg vil derfor være at finde på Cirkus Summarum i Århus når det kommer til byen.
  Jeg glæder mig rig at tage imod ALLE de dejlige børn der glæder sig helt vildt. 😉

  God sommer :sunglasses:

 29. Denne sommer passer jeg kat for en af min søns venner, og min søn skal holde ferie hos mig – det er lykken for mig ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.