Body Blendz: Coffee Scrub

1-

2-

Jeg har i et lille stykke tid haft fornøjelsen af at prøve denne Coffee Scrub fra Body Blendz. Jeg elsker kaffe, og jeg drikker altid en kop (eller to?) hver morgen. Jeg elsker duften af kaffe generelt, dog havde jeg ikke lige regnet med at skulle smøre mig ind i kaffe-duft, hehe.

Denne coffee scrub hjælper lidt rundt omkring på kroppen. Den er bl.a. god til at fjerne strækmærker og appelsinhud. Jeg elsker virkelig de tidspunkter, hvor jeg kan forkæle mig selv. Tage lange bade, smøre kroppen ind i scrub/cremer osv. Det er virkelig lækkert.

Scrubben kan både bruges i ansigtet samt rundt omkring på kroppen. Den er nem nok at bruge. Man skal starte med lige at hoppe ind under bruseren for at gøre kroppen lidt våd og fugtig. Derefter slukker du for bruseren, og smører så kroppen ind i scrubben. Lad det derefter sidde i 5-10 min, derefter går du ind under bruseren igen og vasker dig. Jeg har ikke brugt den så længe igen til at jeg kan se tydelige tegn endnu, men den efterlader hvertfald huden dejlig blød. Hvis man bruger scrubben regelmæssigt i en periode, så tror jeg dog på, at man godt kan se fine synlige tegn. Den har fået gode anmeldelser rundt omkring.

For lige at vende tilbage til duften, så dufter den selvfølgelig af kaffe, men det er ikke en vedvarende duft, så man går rundt og dufter af kaffe hele dagen, hehe. Så det er helt perfekt. Ellers så kan du selvfølgelig lige sprøjte lidt parfume på, inden du går ud af døren, hvis du er på vej til skole/arbejde og ikke vil dufte af kaffe.

Jeg er rigtig glad for denne body scrub. Den skal klart bestilles hjem igen. Nyd den – og husk at forkæle dig selv. Er du interesseret, så kan Coffee Scrub købes hjem lige her.

(produktet er modtaget til test)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.