Skin Doctors: Ingrow go

1-

Jeg har fået lov at prøve denne Ingrow go fra Skin Doctors. Vi er lige nu inde i sommersæsonen, hvor solen skinner og vi går rundt i bare ben. Selvfølgelig ser det da ikke godt ud, hvis man har masser af hår på benene. Det er hvertfald pænt synligt om sommeren.

Ingrow go kan bruges hvor på kroppen man end har mange hår, om det end er skæg i ansigtet hos mænd, under armene, eller om det er ben eller bikinilinje – den kan bruges overalt. Det er tynd væske i flasken, som er nemt at smøre godt ind i kroppen. Den gør mange ting. Den mindsker bl.a. røde knopper, renser huden, fjerner død hud, efterlader huden blød og så forhindrer den indgroede hår. Den er god mod indgroede hår efter hårfjerning.

Mænd bør bruge produktet lige efter barbering, og kvinder bør bruge produktet et par gange om ugen for at forhindre hårvækst og udslæt.

Der er rigtig meget i flasken, og med så tynd væske bruger man slet ikke så meget af den, som man skulle tro, så den holder rigtig længe. Jeg har nu brugt den i ca. 3 ugers tid. Jeg har ikke brugt den så længe endnu til at se store resultater, men jeg må indrømme at jeg slet ikke har behøvet at barbere mig så ofte som jeg plejer efter jeg har brugt produktet. Mine hår er nu altid lyse, men de plejer også altid at være hårde lige når de kommer ud, og det problem synes jeg ikke at jeg har oplevet endnu, så det er bare dejligt. Produktet er både elsket af mænd og kvinder, og har mange gode anmeldelser rundt omkring på internettet. Jeg kan faktisk godt forstå det. Jeg fortsætter gerne med at smøre mine ben ind i det et par gange om ugen.

Er du interesseret, så kan Ingrow go fra Skin Doctors købes for 159 kr. lige her.

(produktet er modtaget til test)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.