“Vi var løgnere” af e. lockhart

1-

2-

3-

4-

5-

“Vi var løgnere” af e. lockhart (Originaltitel: We were liars – 2013) Denne danske udgave af bogen er udgivet af forlaget Høst & Søn i 2015.

Bagsidetekst:

Vi er Sinclair-familien.

Ingen lider nød.

Ingen har uret.

Vi bor, i hvert fald om sommeren, på en privat ø ud for Massachusetts kyst.

Det er muligvis alt, hvad du behøver at vide.

Bortset fra, at nogle af os er løgnere.

Min mening:

Jeg har virkelig hørt mange positive ting om denne bog rundt omkring på de sociale medier, så jeg blev helt glad da jeg endelig fik bogen ind ad døren og jeg kunne starte med at læse den selv.

Jeg kan rigtig godt lide plottet i historien, og hvad det er, som vi får at vide på bagsiden osv. inden man læser bogen. Det gør bogen lidt special, og det kan jeg rigtig godt lide.

Historien fangede min interesse allerede på første side, dog synes jeg ikke at spændingen er lige høj hele bogen igennem.

Historien handler bl.a. om: hukommelsestab, sommer, venskaber, en ulykke, familie og kærlighed. Den er specielt god til at læse i sommeren, da det rigtigt er en sommer-stemningsbog.

Jeg kan godt lide at bogen er ret uforudsigelig. Jeg havde hvertfald ikke regnet den ud. Efter bogens sidste side, havde jeg lyst til at læse den igen for at se detaljerne lidt fra en anden vinkel.

Jeg kan godt synes at bogen er lidt for forvirrende nogle gange. Jeg elsker selve historien, og selve sproget i bogen. Jeg havde dog ønsket at bogen var skrevet lidt anderledes alligevel. Jeg ville have ønsket at nogle detaljer var mere synlige, så man lidt nemmere ”detektiv-aktivt” kunne tænke lidt mere over hvorfor og hvordan, og at man sad med en spænding i kroppen, mens man læste. Det havde jeg ikke rigtigt. Så det tæller hvertfald også ind i min vurdering af bogen.

Jeg giver bogen 3,5 ud af 5 stjerner.

1. “Velkommen til mit kranie. En lastbil kører hen over knoglerne i min nakke og mit hoved. Rygsøjlen knækker, hjernen brister, og massen siver ud. Tusindvis af projektører lyser mig i øjnene. Verden vælter. Jeg kaster op. Jeg besvimer.”

2. “Livet føles smukt den dag. Vi fire, Løgnerne, som vi altid har været det. Som vi altid vil være.”

0 thoughts on ““Vi var løgnere” af e. lockhart

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.