“Efter branden” af Rosamund Lupton

1-

2-

3-

4-

5-

“Efter branden” af Rosamund Lupton. (Originaltitel: Afterwards – 2011). Denne danske udgave af bogen, er udgivet af forlaget Turbulenz i 2013.

Bagsidetekst:

En smuk sommerdag forvandles til et sodsværtet mareridt, da Grace må løbe ind i en brændende skole for at redde sin teenagedatter Jenny.

Efter branden skal Grace finde identiteten på brandstifteren og beskytte sin familie fra den person, der stadig er opsat på at ødelægge dem.

Efter branden kæmper Grace til det yderste og opdager en mors grænseløse kærlighed.

Efter branden er den næstmest solgte skønlitterære bog i England og på Amazon.co.uk i 2011. Den er kåret til årets bedste bog af den engelske bogkæde Waterstones, og i New Zealand har læserne kåret den til en af de 100 bedste bøger nogensinde.

Min mening:

Jeg indrømmer gerne, at jeg virkelig elsker Rosamund Lupton’s bøger. Både ”Søster” og ”Efter branden” har taget mig med storm. ”Efter branden” er en blanding af thriller og krimi, da vi også følger efterforskingen i brandstiftelsen.

Jeg synes bogen er spændende hele vejen igennem, nogle gange nervepirrende, andre gange så rørende at jeg ikke kan lade være med at fælde en tåre. Det er bl.a. morens kærlighed til sine børn, som er så rørende at læse.

Jeg synes historien er uforudsigelig, jeg havde bestemt ikke regnet den ud, hvem som satte branden i gang osv. Det er bestemt en rørende bog, som jeg bestemt godt kan anbefale dig at læse.

Jeg giver bogen 4,5 ud af 5 stjerner.

Jeg skreg hendes navn. Gang på gang. Og hver gang, jeg skreg hendes navn, fik jeg røg i munden og i lungerne, så jeg ikke kunne skrige mere.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.