Få en god fornemmelse i maven med Valleforce Berry Supersmoothies fra A. Vogel

1-

2-

3-

4-

5-

6-

Nu er det smoothie-tid ❤

Jeg elsker at lave en lækker smoothie om morgenen. Gerne en med en god, frisk smag – så får jeg en god start på dagen. Jeg har fået lov at smage Valleforce Berry fra A.Vogel. Den er rigtig nem at bruge. Kun 1-2 spsk. Ned i blenderen sammen med din smoothie-blanding. Valleforce Berry er et kosttilskud, som bl.a. indeholder mælkesyre, som er godt for maven, samt calcium, der bidrager til fordøjelsesenzymers normale funktion.

Nu da jeg er blevet gluten og laktoseallergiker, vil jeg lige sige at Valleforce Berry er fri fra begge dele.

Jeg har med kassen, som du kan se på billederne, fået en brochure med forskellige smoothie-opskrifter. Jeg vil derfor lave flere af dem, så i den næste stykke tid vil du se mine fine smoothies her på bloggen. Jeg skal selvfølgelig nok huske at skrive hvilke ingredienser, som jeg har brugt.

Jeg glæder mig til en masse forskellige og smagsfulde smoothies med gode vitaminer, mineraler og selvfølgelig Valleforce Berry.

(Sponsoreret indlæg)

Reklamer

0 thoughts on “Få en god fornemmelse i maven med Valleforce Berry Supersmoothies fra A. Vogel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.