“Anna og det franske kys” af Stephanie Perkins

1--

2--

3--

Anna og det franske kys” af Stephanie Perkins. (Originaltitel: Anna and the French Kiss – 2010) Denne danske udgave af bogen er udgivet af forlaget Lindhardt & Ringhof i 2015.

Bagsidetekst:

Anna er glad for sit liv: Hun og hendes bedste veninde skal til at begynde deres sidste år på high school, hun har et godt fritidsjob og et crush på sin kollega, som lige er begyndt at vise interesse for hende… Men så beslutter hendes far sig for at sende hende på kostskole i Paris. 7054 kilometer væk. Alene.

Selvom Anna ikke taler fransk, får hun hurtigt en gruppe nye venner, inklusiv den søde, charmerende og flotte Étienne St. Clair. Desværre er han allerede optaget – og det er Anna vel egentlig også?

Anna og det franske kys er en historie fyldt med humor og atmosfære, rørende venskaber og karakterer fulde af personlighed.

Min mening:

Jeg synes bogen er præcis, hvad den giver sig ud for at være. Det er en sød bog om ung kærlighed.

Forsiden til bogen får også lige et plus, da den altså er virkelig smuk, og så er farven da også lige mig. Inde i bogen er designet også rigtig fint med hjerter ved hvert kapitel.

Der er humor i bogen, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Jeg kan også godt lide personerne i bogen, dog når jeg både at elske samt hade St. Clair – mest elske dog. Jeg har selv været i Paris, og jeg elsker at læse om Paris.

Det eneste minus der er ved bogen for mig, er at den er meget forudsigelig, og slutningen er lidt for hurtig for mig – der mangler lige lidt mere, før at slutningen er helt perfekt. Dog er bogen en rigtig pageturner, og bare rigtig sød.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

Ekstra info: Stephanie Perkins nye bog “Lola og naboens søn” udkommer i butikkerne her d. 8 juni.

1. “Det eneste franske ord, jeg kan, er oui, som betyder “ja”, og det er først for nylig gået op for mig, at det staves o-u-i og ikke w-i-i.”

2. “Jeg mener, helt ærligt! Hvem sender deres barn på kostskole? Det er så Hogwarts-agtigt. Bortset fra at min skole ikke har søde troldmændsfyre eller magisk slik eller flyvetimer.”

3. “Og så griner vi. Og så er jeg i hans arme, og vi kysser, først hurtigt – for at indhente det forsømte – og så langsomt, fordi vi har al den tid i verden, vi skal bruge.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.