Ny kost – og en vinder

ProductDetail

ProductDetail (2)

Puha… De sidste par dage har været lidt mere hektiske, end jeg lige havde planlagt. Jeg har stadig sygdom i kroppen 24/7, så nu har jeg fået taget en VEGA test, hvor jeg nu har fået at vide, at jeg ikke kan tåle gluten og laktose. Det har jeg altid kunne tåle, men efter min hpv-vaccine, som jeg fik i 2012 så har min krop desværre været præg af smerter – dagligt, og det har dermed ændret min krop til ikke at kunne tåle gluten og laktose længere.

Så nu er jeg gået all-in. Kost, drikkelse – alt skal fra nu af være glutenfri og laktosefri, så fremover skal du bare vide, at det fremover godt kan præge bloggen lidt, med at mine opskrifter/madbilleder osv. vil være fri af begge dele.

——————————————

Og nu til en vinder af bogen “Anna og det franske kys”. Vinderen blev Maria Hoffbeck. Tillykke! Jeg sender dig en mail med det samme.

Tak til alle, som deltog i konkurrencen ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.