Tip: Zit Zapper fra Skin Doctors – mod uren hud

1-

2-

3-

4-

Jeg vil idag give dig et tip, hvis du også døjer med lidt akne. Jeg har en rutine om aftenen, som jeg altid gør inden sengetid. Det helt første jeg gør, er selvfølgelig at fjerne dagens makeup med renseservietter. Det næste skridt er meget forskelligt, nogle gange har jeg brugt en natcreme. Lige for tiden bruger jeg denne Zit Zapper fra Skin Doctors.

Denne Zit Zapper skal påføres direkte på aknen, og så skal det virke natten over. Jeg vil sige at det ikke direkte fjerner aknen på én nat, men man kan tydeligt se at det er blevet mindre. Hvis man kun har en lille bums, så tror dog sagtens at den kan fjerne den på en nat bare. Det er meget i perioder med mig om jeg har akne eller ej, så jeg bruger den selvfølgelig kun i de perioder, hvor jeg har akne. Det er altid lige omkring det tidspunkt, hvor jeg har min menstruation. Hehe. Men det er selvfølgelig meget forskelligt fra person til person, om hvor ofte man har akne, og om man overhoved har akne.

Zit Zapperen kan købes lige her. Den har fået gode anmeldelser inde på deres hjemmeside, og det er helt fortjent. Den reducerer tydeligt aknen hvertfald, man skal bare huske at give den tid til at hjælpe. Man kan også tydeligt mærke når man påfører, at det er et produkt som arbejder med huden fra det sekund du påfører den. Det kan jeg hvertfald godt mærke. Nogle gange synes jeg dog ikke, at der kommer noget ud af den, så et tip er lige at vende den på hovedet inden du bruger den, så er det hele ude ved enden og det er derved nemt at påføre.

Hvis du har lyst til at læse lidt omkring bumser generelt, om hvad det egentlig er og hvordan man kan behandle det, så kan du læse om det lige her.

Alt i alt er jeg rigtig glad for min Zit Zapper fra Skin Doctors, som jeg bruger når jeg har akne, som skal bekæmpes.

(Produktet er sponsoreret, med selvfølgelig mine egne meninger.)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.