Tapas hos Dahl & Dahl

1-

2-

3-

4-

I lørdags var en veninde og jeg, ude for at spise tapas hos Dahl & Dahl. Det er et lidt specielt sted, men der er super hyggeligt. Jeg kunne også helt klart godt mærke, at jeg havde fået lidt for meget rødvin, da vi tog hjemad igen. Haha.

Vi havde forresten købt værdibeviset til tapas på en af de mange deal-hjemmesider, som der er på nettet. Så det var en billig men hyggelig omgang tapas. Er du nysgerrig omkring Dahl & Dahl, så kan du se deres hjemmeside lige her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.