“Farlig fortid” af Julie Hastrup

1-

2-

3-

4-

5-6-“Farlig fortid” af Julie Hastrup. Bogen er udgivet af forlaget Rosinante i 2015.

Bagsidetekst:

En kold februarnat forulykker en ambulance på en jysk landevej. Den ene ambulanceredder er død, den anden hårdt kvæstet, og patienten – en livstidsfange fra Statsfængslet Østjylland – er forsvundet. Dagen efter bliver en tidligere landmand stukket ihjel med en høtyv lidt uden for Ringkøbing, og den lokale præst opdager sin egen dødsannonce i avisen. Den ambitiøse drabsefterforsker Rebekka Holm er hjemme i barndomsbyen Ringkøbing for at hjælpe sin mor efter faderens død, og da hun hører om de makabre begivenheder, involverer hun sig omgående i efterforskningen, en drabsefterforskning, der blotlægger nye og gamle synder og knytter sig til en række hændelser, der fandt sted en stegende hed sommer i 1989.

Farlig fortid er femte selvstændige bog om Rebekka Holm.

Min mening:

Det er en krimi, som virkelig er spændende hele vejen igennem. Den er nervepirrende, og er en bog, som man umuligt kan lægge fra sig, når man først er begyndt. Jeg er vild med hele plottet, alle mordene, historien osv. Det faldt virkelig i min smag.

Jeg sad mange gange, mens jeg læste og ændrede meninger hen ad vejen, hvem den skyldige kunne være.

Jeg elskede ærlig talt bogen så meget, at den godt måtte være endnu længere. Beskrivelserne omkring personerne, mordene osv. var virkelig lækkert og detaljeret skrevet. Jeg kunne tydeligt se det hele for mig.

Krimien handler bl.a. om: mord, voldtægter og stalkere.

Jeg håber virkelig, at denne bog bliver filmatiseret en skønne dag.

Jeg giver bogen 4,5 ud af 5 stjerner.

Du kan forresten læse mit interview med Julie Hastrup lige her.

“Det var jo ham. Hans dødsannonce. Det hele passede. Hans fødselsdato, fødeby, nuværende by og hans erhverv, ikke mindst… men dødsdatoen? Den 16. februar var jo… på lørdag. Han skulle dø om tre dage. Hvad helvede var det her for noget?”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.