Ny parfume: Justin Bieber

1-

2-

3-

“You’re all that matters to me – JB”

4-

Jeg er nu ikke fan af Justin Bieber eller noget som helst. Jeg havde såmænd bare nogle point hos Club Matas, som var ved at udløbe. Jeg var virkelig i tvivl om hvad jeg skulle bruge de point på, da jeg synes udvalget hos Club Matas webshop alligevel var lidt trist. Valget endte så på denne lille parfume-pakke fra Justin Bieber. Pakken indeholdte parfume, body lotion og body wash.

Det dufter nu fint nok, dog skal man lige være obs på, at der er glimmer i body lotion. Haha, og selvfølgelig parfume. Men hvad havde man da også forventet med sådan en parfume-pakke, haha.

Synes dog at designet er fint, så derfor skulle det lige foreviges. Nu har jeg så hermed fået min første (og nok sidste) Justin Bieber parfume. Håber bare på bedre udvalg hos Club Matas webshop næste gang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.