Min “nye” jakke

1-

2-

3-

4-

Min brune jakke er ikke helt ny længere, men jeg ved ikke helt om jeg har vist dig den, så nu kan du se den. Jeg synes den er helt perfekt til forår og efterår, så der vil den hvertfald blive brugt meget.

Som du sikkert har bemærket, så går jeg rigtig meget med læbestift. Faktisk hver dag, bare nogle lidt mere neutrale farver til hverdag. Jeg bliver såå glad af farven, som jeg har på læberne på disse billeder. Det er lige pt. min yndlings læbestift.

0 thoughts on “Min “nye” jakke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.