“Et sted i nærheden” af Cecelia Ahern

1-

2-

3-

4-

5-

Et sted i nærheden” af Cecelia Ahern (Original titel: A Place Called Here – 2006) Denne danske udgave af bogen, er udgivet af Bazar Forlag i 2008.

Bagsidetekst:

“Undrer du dig nogensinde over, hvad der bliver af alt det, der forsvinder?”

Det har Sandy Shortt undret sig over, siden hun var ti år, og Jenny-May hjemme fra gaden blev væk. I virkeligheden var Jenny-May klassens ondeste pige, men efter hun forsvandt og blot tonede frem på skærmen i alles stuer med sit lyse hår og sine blå øjne, forvandlede hun sig til en engel.

Sandy bliver besat af at finde ting og siden personer, der er forsvundet, og så snart noget er fundet, går hun i gang med at lede efter den næste strømpe, ting eller person, der stadig ikke er dukket op.

Men så en dag forsvinder Sandy selv. Endelig får hun svar på nogle af de spørgsmål, der har hobet sig op i hende – og finder noget, hun slet ikke havde regnet med …

Min mening:

Jeg må indrømme, at jeg er lidt skuffet over bogen. Jeg elsker sproget og selve mysteriet, som man ender ind i. Det er spændende, dog synes jeg godt, at det kan være lidt langtrukkende nogle gange.

Jeg kan godt lide plottet, selvom det godt kunne være lidt for forvirrende. Jeg har stadig flere spørgsmål efter bogen, som jeg ikke følte jeg egentlig fik svar på. Slutningen skuffede mig også, der var flere ting som jeg havde håbet på var anderledes.

Jeg holder ellers meget af Cecelia Ahern’s bøger, så nu glæder jeg mig bare til hendes nye bog ”Kunsten at blive forelsket”, som udkommer på dansk nu her ca. d. 26 maj.

Jeg giver bogen 3 ud af 5 stjerner.

1. “Jeg ønskede mig aldrig noget nyt. I en alder af ti år var jeg overbevist om, at man ikke kunne erstatte noget, der var gået tabt. Jeg insisterede på, at ting skulle findes.”

2. “Hvordan forsvandt jeg fysisk? Hvordan kom jeg hen til, hvor jeg er nu? Og vigtigst af alt: Hvor er jeg nu?”

3. “Som mennesker er vi indbegrebet af livet, i livet er der altid balance. Liv og død, han og hun, surt og sødt, smukt og grimt, vind og tab, kærlighed og had. Tabt og fundet.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.