Strandtasken til sommer 2015

1-

2-

Åh, jeg glæder mig til ferie og sommer, så skal jeg helt klart nyde stranden, vejret og min skønne strandtaske. Lige pt har jeg en fin strandtaske, som jeg købte sidste år, så jeg mangler ikke lige en. På billederne ovenover er jeg mest vild med den brun-stribede samt den lyse lyserøde taske. Åh, de er også bare såå fine!

– Hvilken strandtaske kan du bedst lide? 

Modemagasinet IN har god inspiration til strandtasker lige her:

http://www.in.dk/mode/shopping/strandtasker-med-plads-til-det-hele

Jeg har lige været ude og gå en lang tur i mosen. Jeg mødte både ællinger og svaner, nååårh… Så så man lige mig stå med kameraet og sig “stå stille!” haha. De lyttede ikke, men skal nok vise billederne herinde en skønne dag ❤

Advertisements

0 thoughts on “Strandtasken til sommer 2015

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s