Bog jeg gerne vil læse + sygdom

1-

Weekenden forløb sig ikke helt, som jeg havde håbet på. Lørdag aften endte jeg med feber, svimmelhed og kvalme, og selvfølgelig skulle søndag ende ud i endnu værre. Heldigvis er det i dag mandag blevet lidt bedre, men jeg er stadig ikke på toppen. Øv bøv.

Bogen, som vises på postkortet er en bog, som jeg rigtig gerne vil læse. ”Alt det lys vi ikke ser” af Anthony Doerr.

Du må have en dejlig mandag formiddag – jeg tjekker lige ind igen senere i dag ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.