Readathon foråret 2015 (indlægget vil blive opdateret hele weekenden)

2--

1--

1-

1--

Så er klokken 14 lige om lidt. Jeg har rigtig gjort det hyggeligt herhjemme med et skønt varmt tæppe, kaffe og popcorn. Jeg har fundet 3 bøger frem, som jeg gerne vil læse. Jeg når så langt, som jeg nu end når. Jeg har købt alt fra guf til energi drikke, så det skal nok blive godt. Jeg læser til kl. 22 i aften. Og så fortsætter jeg selvfølgelig imorgen også!

Jeg mangler 2 kapitler i min bog “Du forsvinder” af Christian Jungersen, så den bog vil jeg lige læse færdig først her kl. 14.

Jeg vil opdatere herinde i dette indlæg i løbet af idag og imorgen, samt på min instagram profil: mizzepii. Så hold gerne øje og kommenter. Jeg holder lige så meget øje med jer også ;)

Rigtig god læselyst! ❤

——————————————————————————

1-

Kl. 15 – jeg er færdig med bogen “Du forsvinder” af Christian Jungersen. Jeg har skrevet lidt ned om bogen, så jeg er klar til at anmelde den snarest på bloggen. Jeg har blandet følelser om den, dog mest positive. Det er en rørende bog, som sætter tanker igang.

1--

Mmm… Såå gode barer fra Nupo ❤

2--

Kl. 17,15 – jeg nyder lige nu bogen “Et sted i nærheden” af Cecelia Ahern.

Kl. 19 – ser nyhederne mens jeg spiser spareribs til aftensmad, mums!

Kl. 20 – læser videre i min Cecelia Ahern’ bog.

Kl. 21,30 – jeg slutter allerede for nu, da jeg ikke er på toppen lige nu. Håber ikke at, jeg er ved at blive syg. Jeg kan dog slet ikke koncentrere mig om læsning lige nu. Vi læses ved imorgen. Fortsat god læselyst til alle jer, som læser nu ❤

kl. 9 – jeg ligger lige nu syg med feber og kvalme, så jeg stopper min læsning for denne her gang. Desværre. Jeg håber meget, at jeg kan deltage til næste Readathon (oktober 2015) uden sygdom.

Håber i andre har en fortsat god Readathon ❤

0 thoughts on “Readathon foråret 2015 (indlægget vil blive opdateret hele weekenden)

 1. Øv hvor surt at du skulle gå hen og blive syg 😦 Jeg håber at det snart går over ❤

  Og ellers håber jeg at du har nydt de læse oplevelser nåde i den her omgang 🙂

  1. Ja, det var virkelig irriterende.

   Jeg nåede slet slet ikke så meget, som jeg gerne ville – men det er der ikke noget at gøre ved.

   Jeg må vende stærkt tilbage til oktober måned i år ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.