Flotte kjoler

1-

2-

3-

Jeg er en 100% kjolepige. Jeg eeeelsker at gå i kjoler, og jeg er sådan set altid på udkig efter nye kjoler. Jeg er mest til farverige kjoler, men så længe der er bare lidt fine detaljer, så kan en sort kjole også sagtens gå an 😉

Jeg har fundet nogle flotte kjoler (synes jeg selv!), så idag på denne dejlige søndag, så må man gerne kigge lidt på kjoler. Jeg ville ønske at jeg skulle til noget fint arrangement i år, så kunne det være en skøn mulighed for at købe en lidt finere, og lidt dyrere kjole. Så skal du holde bryllup eller noget i den dur, så inviter lige mig med, ikke 😉

Hvis du er interesseret, så er kjolerne her fundet hos Asos, H&M og Gina Tricot. ❤

0 thoughts on “Flotte kjoler

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.