Disney til dit hjem

1-

2-

3-

Jeg har ikke børn, som jeg kan købe Disney ting til. Næ nej, jeg er skam bare en 25-årig med en indre kærlighed til Disney. Jeg kan rigtig godt lide at følge med, når der kommer nye Disney film eller nye fine Disney krus i Disney butikken i København 😉

Jeg har samlet lidt favoritter på billederne ovenover, som jeg virkelig eeeelsker. Så fint & smukt.

Hvis du heller ikke kan få nok af Disney, så burde du gå i biografen lige nu (eller imorgen? haha), og se de to nye Disney film – nemlig “Eventyret om Askepot” & “Into the Woods”. Jeg har endnu ikke set dem, men det skal jeg!

Jeg har forresten fødselsdag her i slutningen af maj måned, og jeg er allerede blevet spurgt om hvad jeg ønsker mig, så jeg mangler akut gaveønsker. Har du nogle idéer til gaveønsker, så må du meget gerne sige til ❤

0 thoughts on “Disney til dit hjem

    1. Det hele er fundet på Disney’s webshop, så jeg går ud fra, at du kan købe det dér 😉
      Det var hvertfald ikke udsolgt, da jeg fandt alle varene ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.