Outfit of the day

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

/ Outfit: Kjole – Gina Tricot / Sko, ringe, jakke, solbriller, halskæde – H&M / Tørklæde – VRS /  

Jeg ville faktisk bare gerne vise dig mit nye tørklæde, som jeg har fået i gave fra VRS (lå i min goodiebag ved deres blogevent). Den er let og blød, og skøn til foråret og sommeren. Ikke så varm, men lige tilpas. Og så er farverne også bare fine! De har tørklædet i flere farver og nuancer, og kan købes hvertfald hos Bilka & Føtex, hvis du lige skulle være interesseret.

Selve billederne her er taget inden jeg skulle til blogeventet hos Gyldendal.

Håber du nyder det dejlige vejr ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.