Mine rejser

1-

Jeg elsker at rejse. Når jeg har penge og tiden, så er jeg allerede igang med at planlægge en ferie. Jeg har bl.a. været i Paris, Rom, Lissabon, London, Prag, Berlin, Cypern, Spanien, flere steder i Tyrkiet samt vores nabolande. Jeg har flere planer i mit hovedet, hvilke nye steder jeg gerne vil besøge. En skønne dag vil jeg bl.a. gerne til New York, Florida (bl.a. opleve Walt Disney World), Milano og Barcelona.

Jeg har lidt i tankerne at min næste ferie måske skal gå til New York. Det koster lidt mere at rejse dertil, men når man er der, så er det jo det hele værd. Hvis du også overvejer at rejse til New York, så kan du finde lidt billigere rejser lige her.

Jeg elsker følelsen når ferien er betalt, og jeg kan gå igang med at planlægge hvad, jeg gerne vil se og opleve på ferien.

– At rejse er at leve

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.