The Happy Reader

1-

2-

3-

– Nyder du weekenden?

Jeg har sovet dejligt længe idag. Jeg var ude med nogle veninder på cafe Hoppes igår aftes, så jeg havde lige brug for at sove lidt længere her idag. Det er ikke så tit, jeg lige giver mig selv lov til det. Men det er skønt, når det sker. Lige om lidt vil jeg drikke mig en dejlig kop varm kaffe og så læse lidt i mit “The happy reader” blad.

I aften vil jeg lave lidt hjemmelavet kartoffelsalat. Er spændt på hvordan den bliver.

Hav en fortsat god søndag ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.