Gode nyheder og færre kalorier fra Nutrilett

Jeg vil gerne dele nogle skønne nyheder med dig. Nutrilett har lanceret 3 nye produkter nu her i år, og jeg elsker det. Jeg er i forvejen fan af Nutrilett’s produkter, som både smager godt og oveni købet er med færre kalorier.

Den ene nyhed er bl.a. denne skønne måltidserstatningsbar med kokos og chokolade. Jeg synes at alle deres barer smager super godt, men jeg må indrømme, at jeg hermed har fundet mig en yndlings! Den nye med kokossmag smager bare himmelsk. Love it.

1-

2-

Udover kokosbaren, så har Nutrilett nu også lavet Nutrilett SØD.

3-

Nutrilett SØD er sødemiddel som bl.a. kan bruges til varme drikke, hjemmelavede kager, andre retter osv, hvor man ellers ville bruge sukker. Nutrilett SØD giver den samme fine sødme som sukker, men skal doseres mere varsomt, fordi sødmen er kraftigere end i almindeligt sukker.

Nutrilett SØD er bl.a. nem at have med på farten, eller stående fremme på bordet til kaffen/teen osv. En tablet svarer til en teskefuld sukker. Flydende Nutrilett bruges primært til hjemmebagte kager, bagværk, retter osv.

Det er altid skønt med lidt luksus nydelse i hverdagen – og så med færre kalorier. Win win.

(Produkterne i indlægget er modtaget fra Nutrilett)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.