Frimærke: Nationalpark vadehavet

1-

1-

Jeg har en lille fin samling af frimærker. Det er primært en lyst, som er kommet efter at jeg alligevel skriver breve med penneveninder osv, så jeg skal alligevel købe frimærker – og nu elsker jeg når Post Danmark får lavet nye fine.

Disse to frimærker i dette indlæg kan jeg ikke længere se på Post Danmark’s hjemmeside, men måske kan de stadig købes i butikkerne?

Her til morgen har jeg hygget mig med Godmorgen Danmark i tv, mens jeg spiste en grovbolle til morgenmad. Mums! Jeg var forresten til et hyggeligt bog-event hos Gyldendal her i mandags. Det vil jeg fortælle mere om snart.

Hav en dejlig dag ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.