“Min mands hemmelighed” af Liane Moriarty

1-

2-

3-

4-

“Min mands hemmelighed” af Liane Moriarty. (Originaltitel: The Husband’s Secret) Udgivet af Politikens forlag i 2014.

Bagsidetekst:

Cecilia er mor til tre, gift med John-Paul og godt tilfreds med sit velorganiserede liv, indtil hun en dag finder en kuvert under en oprydning på loftet. “Må kun åbnes i tilfælde af min død”, står der på forsiden. Med John-Pauls håndskrift. Men Cecilia åbner kuverten – og med et ramler hendes verden.

John-Pauls brev er en tilståelse om en frygtelig fejltagelse i hans fortid, og hvis tragedien ser dagens lys, vil familiens liv for altid være ændret. Cecilia vil gerne træffe den rigtige beslutning – men rigtig for hvem? Hvis hun beskytter sin familie ved at holde på hemmeligheden, vil sandheden for evigt tynge hendes samvittighed. Men hvis hun afslører sin mand, vil hun såre dem, hun elsker højest …

Min mands hemmelighed (2014) er en medrivende roman om mørke sandheders livslange konsekvenser, om de rækker af tilfældigheder, der har så afgørende betydning for vores liv, om moderkærlighed og uventet poetisk retfærdighed.

Min mening:

Det er en rigtig spændende, ærlig, rørende og tankevækkende bog. Vi hører om 3 kvinder’s historier om hemmeligheder i deres liv. Kvindernes historier flettes sammen, hvilket bestemt gør det hele mere spændende. Der bliver brugt humor i bogen, men er også samtidigt dybt alvorlig. Det er nogle barske og svære emner, som historierne rummer. Jeg blev overrasket undervejs, så hos mig var det hele ikke så forudsigeligt.

Bogen handler bl.a. om: hemmeligheder, skyld, karma, tilgivelse og konsekvenser.

Jeg er vild med slutningen. Den ender ikke godt for alle, men den er ærlig og realistisk.

Jeg ser frem til Liane Moriarty’s næste bog (oversat til dansk) ”Store små løgne”, som udkommer d. 9 juni 2015.

Jeg giver bogen 3,5 ud af 5 stjerner

1. “Det var sådan, man gjorde det. Det var sådan, man levede med en hemmelighed. Man gjorde det bare. Man lod, som om alting var i den fineste orden. Man ignorerede dybe, krampelignende smerter i maven. Man bedøvede sig selv på en måde, så det ikke var så slemt.”

2. “Ingen af os kender alle de drejninger, vores liv kunne, og måske burde, have taget. Det er sikkert godt. Nogle hemmeligheder har bedst af at forblive hemmelige for altid. Spørg bare Pandora.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.