God weekend…

1-

2-

Billederne her er fra igår, hvor jeg spiste sushi med min mormor. Det er bare det bedste.

Da jeg skal arbejde frivilligt hele weekenden, har jeg besluttet mig for bare at hygge hjemme i aften. Jeg vil lave lidt god aftensmad, og så vil jeg se en film i aften. Der kommer flere gode film i fjernsynet, bl.a. “Over kanten”, “Fornuft og følelse”, “Role Models”, “Scream 4” og mange andre selvfølgelig. Jeg kan selvfølgelig også se film på netflix. Hvilken film skal jeg vælge? Tænke tænke…

Nårhh men, det skal nok blive en super hyggelig weekend. Nyd fredagen (fredag d. 13 ;)) ❤

0 thoughts on “God weekend…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.