Vivag – vejen til naturlig balance

Du bruger shampoo og balsam til håret

og shower gel til kroppen

– men hvad bruger du til den

mest intime og sensitive zone?

1-

Det er et super godt spørgsmål. Jeg har selv i lange tider tænkt at alm. sæbe da måtte være nok til mit intime zone, men efter at jeg var til et lille foredrag omkring Vivag’s produkter, så fik jeg virkelig åbnet mine øjne.

Vivag’s produkter hjælper både til at forebygge og reparere, hvis der skulle opstå f.eks. kløe, irritation eller udtørring af huden. Det er derfor vigtigt, at de produkter man bruger til de intime zoner, at de har en lav pH-værdi. Det er med til at bevare den naturlige balance. Bl.a. menstruation, graviditet, antibiotika, overgangsalderen og overdreven brug af bind/tamponer er med til at påvirke pH-værdien.

Faktisk er vi mange, som skal blive bedre til at passe på vores intime zoner. Hele 81% af alle kvinder lider af kløe, irritation eller lugt forneden. Det er et ret højt tal i forhold til hvor lidt vi egentlig snakker om det. Derfor synes jeg, at vi alle skal blive bedre til at passe på vores mest intime zoner.

2-

Denne intimsæbe er mild og skånsom. Den er rigtig god at bruge til den intime zone. Intimsæben indeholder mælkesyre og har en lav pH-værdi på 4, som er med til at sikre, at den normale intime balance bevares.

3-

Intimservietterne er nemme og praktiske at have med sig i håndtasken, når man f.eks. er på job, ferie eller på festival. De indeholder mælkesyre og så har de en lav pH-værdi på 4,5.

4-

Intimbarbergelen er specielt udviklet til den intime zone og indeholder Aloe vera, som virker beroligende på huden samt Vitamin E, som er med til at tilføre huden fugt. Denne intimbarbergel har en lav pH-værdi på 5,5.

5-

Intimgel anvendes mod vaginal tørhed samt som en glidecreme. Intimgelen tilfører huden fugtighed og er med til at sikre, at den igen bliver modstandsdygtig. Denne intimgel har en lav pH-værdi på ca. 5.

Vivag’s produkter er alle milde mod huden, indeholder ikke parabener, farvestoffer eller parfume. Og så er de deklareret i samarbejde med Asta-Allergi Danmark. Vivag’s produkter kan forhandles hos Matas samt apotekerne. Du kan desuden læse endnu mere omkring Vivag og deres produkter lige her.

6-

Lige nu har Vivag en kampagne igang, hvor at 9 eksperter kommer med deres bud på naturlig balance.

Du kan komme med dit bud på hvordan man opnår naturlig balance og derved vinde et spa-ophold til dig og din veninde på: http://www.facebook.com/vivag.dk

Jeg vil slutte af med bud nr. 5, sagt af Gitte Langkjær Lund, Coach.

“Du har et valg, start med at tage dig selv alvorligt.”

(Produkterne er sponsoreret af Vivag – selvfølgelig er alt sagt med min egen holdning)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.