Forår med Esprit

1-

2-

3-

Nu er foråret lige rundt om hjørnet, og det er tid til at udskifte garderoben til det lidt varmere vejr. Min forårsjakke er så slidt, at jeg selv gerne vil have min jakke skiftet ud, så jeg er på udkig efter en ny. Jeg er bl.a. vild med den lyserøde på mit billede ovenover. Farven er dejlig sød, lys og så er det ikke en alt for varm jakke, så den vil være helt perfekt.

Idag vil jeg snakke lidt om mærket Esprit. Det er et mærke, som jeg selv rigtig godt kan lide. Plus det også er skønt med lidt ny inspiration. De får nye varer hver dag, samt de også har en del på tilbud lige her. De har også tøj, sko osv. til kvinder, mænd samt børnene – så det hele kan købes ét sted.

Og så har Esprit faktisk også både gratis levering samt returnering. Det er jeg selv fan af, når jeg lige falder for få ting, men ikke orker at bruge mange penge på leveringen, ja det slipper man helt for at tænke på her. Så er der også lige dét ekstra at shoppe for.

Psst! Lige nu kan du endda tilmelde dig Esprit’s nyhedsbrev, og så få et gavekort på 10% rabat. Det er da værd at tage med. Happy forårsshopping ❤

Nårhh… Jeg vil bestille mig min forårsjakke.

Har du alt i din garderobe, så du er klar til foråret?

bild-2.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.