I miss summer

1-

2-

3-

Åh, hvor jeg savner sommer!

Jeg savner varmen, bare at kunne tage en sommerkjole på, sandaler, solbriller og så bare tage udenfor og nyde det. Jeg savner at kunne spise is udenfor, slikke sol og nyde at det generelt bare er mere lyst. Jeg savner fuglenes morgensange, ferie og alle de skønne minder, man får sig i løbet af sommeren.

Jeg glæder mig til dig, sommer ❤

– Hvad glæder du dig mest til her til sommer? 

0 thoughts on “I miss summer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.