Hvad skal jeg lave?

2-

Mums hvor er der bare mange ting, som jeg gerne vil til at bage haha. Imorgen står den på bagning igen. Måske knækbrød? Måske denne over lækre og dejlige snickerskage? Seriøst min mund løber i vand, når jeg i forvejen elsker snickers og så se lige, hvor lækker den kage ser ud. Chokoladekage er altid et hit.

Jeg må lige i tænke boks, og så ud og handle ind selvfølgelig. Hvad synes du jeg skal lave? 😉

Advertisements

0 thoughts on “Hvad skal jeg lave?

    1. Hehe… Det regner jeg også med at jeg gør 😀

      Du må også bage. Det går ikke, at der går for længe imellem 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s