Hjemmelavet knækbrød

2-

Mums! Ser det ikke bare lækkert ud?

Jeg vil super gerne til at lave mine egne hjemmelavede knækbrød. Gerne nogle sunde, med masser af kerner og fibre, så de mætter i længere tid. Jeg tænker at spise dem som mellemmåltid – de er bl.a. også nemme at have med i madpakken.

Der er mange forskellige opskrifter på knækbrød rundt omkring på internettet, så det er bare med at søge lidt. Jeg skal nok vise nogle billeder af mine hjemmelavede knækbrød, samt opskriften når jeg har lavet dem. Det er hermed et weekendprojekt, som jeg vil kaste mig ud i.

– Har du prøvet at lave dine egne knækbrød? 

0 thoughts on “Hjemmelavet knækbrød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.