“Bedste eventyr” af H.C. Andersen

1-

2-

3-

4-

5-

“Bedste eventyr” af H.C. Andersen. Illustreret af Svend Otto S. Bogen er udgivet af forlaget Gyldendal, 2014.

Bogen er en samling af H. C. Andersens mest kendte og elskede eventyr. Denne udgave indeholder 12 eventyr. Du kan se på billedet ovenover præcis hvilke eventyr, der er i bogen.

Det er alle nogle gode gamle, klassiske eventyr. Dog kendte jeg faktisk ikke alle 12 eventyr fra bogen, men det var skønt at læse lidt nye også. At læse H. C. Andersens eventyr vækker skønne minder fra min barndom. Jeg har altid nydt at læse hans eventyr.

Illustrationerne i denne bog er rigtig fine. Dog husker jeg flere andre af hans eventyr, som for mig også hører med som nogle af hans bedste, så de måtte selvfølgelig gerne være med i bogen også. Men alle har hver deres yndlings, og jeg synes alligevel at de har formået at sætte nogle af de mest kendte sammen.

Alt i alt en skøn bog. Jeg skal helt klart have købt mig en eventyrsamling af H.C. Andersen.

Jeg giver bogen 4,5 ud af 5 stjerner.

0 thoughts on ““Bedste eventyr” af H.C. Andersen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.